|
||||||||
|
|
#31 | |||||||||
|
عضو طلایی سانتیا
درجه: 74 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 183 / 1836 |
در آستانه ديدار با كره شمالي صورت گرفت ضيافت هواداران اوساسونا به افتخار دو ايراني ![]() خبرگزاري فارس: بيش از 50 هزار هوادار باشگاه اوساسونا به افتخار دو ايراني تيمشان در ضيافت باشكوهي شركت كردند. به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از وبسايت اوساسونا، به پيشنهاد مديريت باشگاه و اصرار هواداران رسمي، ضيافت باشكوهي در آستانه ديدار ايران و كره شمالي براي بدرقه مسعود شجاعي و جواد نكونام در پامپلونا برگزار شد. در وب سايت رسمي اين باشگاه نيز بيش از 100 هزار هوادار با شركت در نظرسنجي براي دو آريايي اوساسونا آرزوي موفقيت كردند. اوساسونا در تحليل اخير خود دو ايراني را مهرههاي كليدي علي دايي دانسته و معتقد است اين دو بازيكن تاثيرگذار ميتوانند سرنوشت اين بازي حساس را تعيين كنند. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#32 | |||||||||
|
عضو طلایی سانتیا
پس از بركناري سيگاندا كاماچو سرمربي تيم نكونام و شجاعي شد ![]() خبرگزاري فارس: مربي سابق تيم ملي اسپانيا و باشگاه رئال مادريد بعنوان سرمربي جديد تيم اوساسونا برگزيده شد. به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از منابع خبري اسپانيا، خوزه آنتونيو كاماچو در جريان نشستي مطبوعاتي كه ظهر امروز(سه شنبه) در محل باشگاه اوساسونا برگزار خواهد شد، به طور رسمي به عنوان جانشين سيگاندا معرفي مي شود. كاماچو كه در دوران مربيگري خويش هدايت تيم هاي رايو والكانو، اسپانول، سويا، تيم ملي اسپانيا، بنفيكا(پرتغال) و رئال مادريد را برعهده داشت، در شرايطي زمام امور تيم را اوساسونا را برعهده مي گيرد، كه اين تيم بعد از گذشت 6 هفته از شروع فصل با 4 امتياز در رده شانزدهم جدول بيست تيمي لاليگا قرار گرفته است. مسئولان اوساسونا اميدوارند با اين مربي به روزهاي خوب گذشته خود بازگردند. درتيم اوساسونا دو بازيكن ايراني به نام هاي جواد نكونام و مسعود شجاعي عضو هستند. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#33 | |||||||||
|
عضو طلایی سانتیا
نخستين اظهارنظر سرمربي جديد نكونام و شجاعي كاماچو: با پذيرفته شدن شروطم به اوساسونا پيوستم ![]() خبرگزاري فارس: سرمربي جديد تيم اوساسونا اسپانيا گفت: مسئولان باشگاه با 2 شرط من موافقت كردند تا هدايت تيم را برعهده بگيرم. به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ماركا، خوزه آنتونيو كاماچو اظهار داشت در مذاكرات خود با مقامات اوساسونا شرط هايي گذاشت كه مورد قبول واقع شد. اين مربي 53 كه در پي بركنار سيگاندا، امروز (سه شنبه) در جريان نشستي مطبوعاتي بطور رسمي معرفي خواهد شد، بيان داشت: دو شرط داشتم كه يكي حق انتخاب در مورد بازيكنان تيم بود كه به من داده شد. اين مربي مجرب افزود: در مذاكراتم با سران اوساسونا عنوان كردم، بايد دخالت مستقيم در امر جذب بازيكنان داشته باشم كه اين خواسته مورد قبول واقع شد. وي تصريح كرد: همچنين از باشگاه خواستم اجازه استخدام پپ كارسلن را دهد كه اين امر عملي شد. كاماچو كه در دوران مربيگري خويش هدايت تيم هاي رايو والكانو، اسپانول، سويا، تيم ملي اسپانيا، بنفيكا(پرتغال) و رئال مادريد را برعهده داشت. وي در شرايطي زمام امور تيم را اوساسونا را برعهده مي گيرد، كه اين تيم بعد از گذشت 6 هفته ازشروع فصل با 4 امتياز در رده شانزدهم جدول بيست تيمي لاليگا قرار گرفته است. مسئولان اوساسونا اميدوارند با اين مربي به روزهاي خوب گذشته خود بازگردند. درتيم اوساسونا دو بازيكن ايراني به نام هاي جواد نكونام و مسعود شجاعي عضو هستند. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#34 | |||||||||
|
عضو طلایی سانتیا
استبان در گفت و گوي اينترنتي با فارس: كاماچو با اوساسونا به جايي نميرسد ![]() خبرگزاري فارس: سردبير بخش فوتبال داخلي آس اسپانيا وضعيت بازيكنان ايراني اوساسونا را مبهم توصيف كرد. به گزارش خبرگزاري فارس، مانوئل استبان در پاسخ به اين سوال كه آيا كاماچو مربي جديد اوساسونا مي تواند اين تيم را از بحران نجات دهد، گفت: كاماچو مربي كوچكي نيست؛ اما نمي شود برايش از كلمه بزرگ استفاده كرد. وي ادامه داد: كاماچو با اوساسونا به جايي نمي رسد. او نتوانست تيم ملي اسپانيا را نجات دهد، در حالي كه در آن زمان مثل حالا مجموعه اي از بهترين هاي فوتبال اسپانيا در اختيارش بودند. استبان در پاسخ به خبرنگار فارس در مورد آينده دو بازيكن ايراني اوساسونا گفت: حضور سيگاندا به عنوان يك مربي علاقه مند به بازي اين دو عاملي بود براي خوش بيني به آينده نكونام و شجاعي در لاليگا؛ اما اكنون آينده اي مبهم در انتظارشان است، مگر آنكه دوباره خود را به تيم تحميل كنند. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#35 | |||||||||
|
عضو طلایی سانتیا
پس از شكست اوساسونا كاماچو: به من فرصت بدهيد ![]() خبرگزاري فارس: سرمربي تيم بحرانزده اوساسونا پس از شكست تيمش مقابل رئال بتيس از هواداران و مقامات باشگاه فرصت خواست. به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، خوسه آنتونيو كاماچو سرمربي اسبق تيم ملي اسپانيا گفت: بازي در دستان ما بود و خيلي خوب به حريف فشار وارد ميكرديم؛ اما مشكل قديمي اوساسونا يعني ناتواني در گل زدن كه از زمان سيگاندا در اين تيم باقي مانده هنوز هم به قوت خود باقي است. كاماچو افزود: بايد به من فرصت بدهيد. دستمالهاي سفيد را در دستان هواداران ديدم و اين در حالي است كه دومين بازي اوساسونا به مربيگري من صورت گرفته و من هنوز كنترل امور را در دست نگرفتهام. اوساسونا شب گذشته در خانه با 2 گل مغلوب رئال بتيس شد. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#36 | |||||||||
|
عضو طلایی سانتیا
در گفت و گو با ماهنامه باشگاه اوساسونا شجاعي: مادرم با فروش طلاهايش آينده را به من هديه داد ![]() خبرگزاري فارس: دومين ايراني حاضر در تاريخ اوساسونا اسپانيا در شماره 19 ماهنامه باشگاهش تلاش كرد چهره مثبتي از كشور خود را به هواداران بيشمار اين تيم معرفي كند. به گزارش خبرگزاري فارس، مسعود شجاعي در گفت و گو با خبرنگاران وبسايت اوساسونا از زندگي شخصي خود در ايران و اسپانيا سخن گفت و در مهمترين بخش از سخنان خود به زندگي سخت در دوران كودكي و نوجوانياش اشاره كرد. خبرنگار اين ماهنامه در مقدمه مقاله خود آورده است: اين روزها مسعود را ميشود تنها در خيابان ساراساته در طبقه پنجم پيدا كرد. يعني جايي كه منزل مسكوني اوست و بيترديد جاي ديگري هم نميرود. براي حرف زدن با شجاعي بايد صبر ميكرديم تا موستا (مترجم شجاعي) در ترافيك شديد شهر به ما ملحق شود، بنابراين براي دقايقي بدون اينكه حرفي بزنيم روبروي او نشستيم و متوجه شديم كه مسعود از اين وضعيت ناراحت شده است. مسعود سعي كرد از ما پذيرايي كند، آن هم با سوغاتيهايي كه از ايران آورده بود. ما هم ظرف پر از برگههاي هلوي خانه او را تمام كرديم و از او خواستيم باز هم از اين سوغات براي ما بياورد. مسعود داستان زندگي خود را اينگونه آغاز كرد: هرگز صورت مادرم را فراموش نميكنم كه چگونه آينده ام را به من هديه داد، روزي كه طلاهاي خود را فروخت و به من اجازه داد براي تمرين به يك آكادمي فوتبال بروم. وي ادامه داد: در سنين كودكي و نوجواني وضعيت زندگي ما خوب نبود. در كوچه پس كوچههاي آبادان، جايي كه به آن برزيل ايران ميگويند، فوتبال بازي ميكرديم. بعدها با خانوادهام به كرج آمديم و تا زماني كه در كرج بوديم فوتبال را به صورت آماتور دنبال ميكردم؛ اما وقتي به تهران آمدم با فوتبال حرفهاي بيش از پيش آشنا شدم. شجاعي در مورد خانواده اش گفت: ما 5 فرزند بوديم دو خواهر و سه برادر. اولين درآمد من از عضويت در يك باشگاه محلي 49 هزار تومان معادل 25 يورو بود. در آن سنين نوجواني با چنين مبلغي نميشد هم فوتبال بازي كرد و هم به درس و بقيه تفريحات رسيد. يادم ميآيد پدرم براي اختصاص دادن مبلغي جهت نقل و انتقال من تا كمپ تمرين دچار مشكل مالي بود. هرگز آن روزها را فراموش نميكنم. مسعود شجاعي در ادامه گفت: من عاشق سينما بودم و هستم. در كنار محل تمرينمان يك سينما بود؛ اما نميتوانستم بليت آن را تهيه كنم. شما بگوييد با 25 يورو ميشد همه اين كارها را انجام داد؟ وي در ادامه به انتقال خود از تهران به پامپلونا اشاره كرد و گفت: نكو (جواد نكونام) هميشه از اوساسونا برايم تعريف ميكرد و خيلي دوست داشتم روزي بازيكن اين تيم باشم. ليگ اسپانيا در ايران از شهرت زيادي برخوردار است، البته ليگ آلمان و انگليس نيز مقصد خوبي براي بازيكنان ايراني به شمار ميروند؛ ولي براي من اسپانيا چيز ديگري بود. بازيكن ايراني ادامه داد: تيم اوساسونا تيم بزرگي است و در ايران بسيار معروف است. ما دچار ناكاميهاي فراواني شدهايم؛ اما پيروزي اخير در جام پادشاهي و صعود به مرحله يك هشتم تاحدي اين بحران را از بين برد. اين جايگاه اوساسونا نيست و بايد موقعيت بهتري در جدول لاليگا پيدا كنيم. وي در پايان تلاش كرد چهره خوبي از كشورش به اين بهانه معرفي كند و گفت: ايرانيان در ميهماننوازي مشهورند و زيباييهاي كشور من كمتر از زيباييهاي كشور اسپانيا نيست. از هواداران اوساسونا ميخواهم براي ديدن زيباييهاي كشورم برنامهريزي كنند. ما تمدن كهني داريم با تاريخ بسيار زيبا و خواندني. اميدوارم نماينده شايستهاي از كشورم در لباس اوساسونا باشم. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#37 | |||||||||
|
عضو طلایی سانتیا
بر اثر سنكوپ ايست شديد قلبي مدير اوساسونا راهي بيمارستان شد ![]() خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه اوساسونا در دفتر كار خود دچار ايست شديد قلبي شده و راهي بيمارستان مركزي پامپلونا شد. به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، پاچو ايسكو، مديرعامل باشگاه اوساسونا، بر اثر سنكوپ، با آمبولانس باشگاه به بيمارستان منتقل شده و اكنون در كما به سر مي برد. وي علاقه شديدي به نكونام و سبك بازي او دارد و به دست خود حكم شهروندي افتخاري را به بازيكن ايراني اوساسونا اهدا كرده است. هواداران بي شمار اوساسونا با تجمع در كليساي معروف سنت كريستوفر براي او دعا مي كنند. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#38 | |||||||||
|
عضو هیات مدیره سانتیا
درجه: 71 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 175 / 1755 |
گلزنی نکونام مانع از شکست اوساسونا نشدتیم فوتبال اوساسونا دیشب در چارچوب هفته سیزدهم رقابت های لالیگا با نتیجه 4 بر 2 مقابل میزبان خود مالاگا شکست خورد. به گزارش یوفا: تیم فوتبال اوساسونا دیشب با نتیجه 4 بر 2 در زمین مالاگا شکست خورد تا تغییری در جایگاه نوزدهمی این تیم در جدول رده بندی لالیگا حاصل نشود. برای مالاگا در این دیدار آپونو(55)، باها(61)، لوکه(83) و الیسیو (90) گلزنی کردند. گل های اوساسونا هم در دقایق 79 و 80 توسط جواد نکونام و فلانو به ثمر رسید. مسعود شجاعی دیگر ملی پوش ایرانی تیم اوساسونا 90 دقیقه در میدان حضور داشت. نتایج کامل رقابت ها به این شرح است: * آلمریا صفر - دپورتیوو لاکرونا یک * آتلتیک بیلبائو 2 - نومانسیا صفر * اسپانیول صفر - اسپورتینگ گیخون یک * رکرتیوو هوئلوا یک - ویارئال 2 * وایادولید 3 - مایورکا صفر * والنسیا 3 - رئال بتیس 2 * آتلتیکو مادرید 4 - راسینگ سانتاندر یک جدول رده بندی: 1- بارسلونا 32 امتیاز 2- ویارئال 28 امتیاز 3- والنسیا 27 امتیاز 4- رئال مادرید 26 امتیاز ----------------------- 18- نومانسیا 11 امتیاز 19- اوساسونا 8 امتیاز 20- رکرتیوو 7 امتیاز
|
|
|
|
|
#39 | |||||||||
|
عضو هیات مدیره سانتیا
درجه: 71 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 175 / 1755 |
كاماچو توضيحي براي بحران اوساسونا ندارد ![]() خوزه آنتونيو كاماچو سرمربي سابق تيم ملي فوتبال اسپانيا و سرمربي تيم اوساسونا بعد از تن دادن به تساوي ۳بر ۳برابر تيم وايادوليد در ديدار يكشنبه شب، اظهار داشت قادر به تبيين دلايل ناكامي تيمش نيست. اوساسونا با توجه به قرار گرفتن در انتهاي جدول رده بندي لاليگا (ليگ دسته اول باشگاههاي اسپانيا)، نياز مبرمي به چند پيروزي دارد تا آمار تنها يك پيروزي و ۹امتياز در مجموع ديدارهاي فصل جاري را بهبود بخشد. كاماچو در كنفرانس مطبوعاتي بعد از مسابقه مثل هميشه سعي داشت از تيمش دفاع كند اما قادر نبود حتي يك دليل بياورد كه تبديل برتري ۳بر صفر به تساوي ۳بر ۳در ديدار خانگي برابر وايادوليد را توجيه كند. به گزارش یوفا وي اظهار داشت: براي اين نتيجه هيچ توضيحي وجود ندارد. آنچه براي اوساسونا در فصل جاري اتفاق افتاده، غيرقابل باور است. وقتي كه تيمي برتري ۳بر صفر را از دست ميدهد ، بايد توجيهي داشته باشد اما ندارد. سرمربي تيم اوساسونا در جمع خبرنگاران گفت: -واقعيت اين است كه ما مي توانستيم بيش از سه گل بزنيم اما باز هم بخت با ما يار نبود. ما نمي توانيم بيش از اين تلاش كنيم و فقط بايد دعا كنيم كه كمي شانس بياوريم. در ديدار با وايادوليد، ددي دو گل و جواد نكونام ستاره ايراني اوساسونا يك گل به ثمر رساندند اما گلهاي گوئيتوم، اوگبچه و گل خودي فلانو، يك امتياز ارزشمند نصيب وايادوليد كرد كه نتيجه مشابه ديدار ويارئال برابر ختافه در همين هفته بود. كاماچو افزود: -شايد جنگندگي لازم را نداشتيم. من با تاسف ورزشگاه را ترك كردم و همه بازيكنان به شدت دلشكسته هستند. ما هيچ راه ديگري جز تلاش و اميد به تغيير اوضاع نداريم.
|
|
|
|
|
#40 | |||||||||
|
مدیر فوتبال انگلستان
حالت من:
درجه: 31 [ ]سابقه: 0 / 750 |
سرمربي تيم فوتبال اوساسونا در آستانه ديدار برابر ركرتيوو اوئلوا به تمجيد از بازيكنان ايراني اين تيم پرداخت.
به نقل از وب سايت اوساسونا،خوسه آنتونيو كاماچو گفت: بازيسازي شجاعي و نكونام در كنار مهاجمان فرصت طلب مي تواند ما را به هدف برساند. وي افزود: براي كسب 3 امتياز بايد تمام دستورات تاكتيكي اجرا شود. ما توانايي شكست ركرتيوو اوئلوا را داريم. اوساسونا با 9 امتياز در قعر جدول لاليگا ايستاده است و فردا شب به ديدار ركرتيوو اوئلوا مي رود.
|
|
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|