|
||||||||
|
|
#21 | |||||||||
|
عضو طلایی سانتیا
درجه: 74 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 183 / 1836 |
در ديداري دوستانه رخ داد پيروزي اوساسونا بدون نكونام و شجاعي خبرگزاري فارس: بازيكنان تيم فوتبال اوساسونا در غياب لژيونرهاي ايراني موفق شدند حريف قديمي خود را شكست دهند. به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از وب سايت اوساسونا، شاگردان سيگاندا در يك بازي تداركاتي برابر باراكالدو از تيم هاي محلي پامپلونا به برتري 3 بر صفر دست پيدا كردند. در اين بازي هر دو تيم از اكثر بازيكنان خود بدون محدوديت تعويض استفاده كردند؛ اما اوساسونا از 2 بازيكن ايراني خود(جواد نكونام و مسعود شجاعي) كه به تازگي به اردو پيوسته اند بهره نبرد. 3 گل اوساسونا را اوير، سولا و پورتيو به ثمر رساندند. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#22 | |||||||||
|
عضو طلایی سانتیا
در ديداري دوستانه صورت گرفت برتري اوساسونا مقابل هولسيتي با حضور نكونام و شجاعي خبرگزاري فارس: تيم فوتبال اوساسونا اسپانيا در ديداري دوستانه مقابل هول سيتي انگليس به برتري يك بر صفر دست يافت. به گزارش خبرگزاري فارس، اين تيم اسپانيايي كه خود را براي حضور در رقابت هاي فصل جديد لاليگا آماده مي كند، شنبه شب مقابل هول سيتي با يك گل به برتري دست يافت. در اين بازي سيگاندا، سرمربي اوساسونا از وجود بازيكنان ايراني اش بهره گرفت و جواد نكونام و مسعود شجاعي در تركيب اصلي به ميدان رفتند. شجاعي در دقيقه 86 جاي خود را به خووان فران داد. در اين بازي سانتياگو ازكورو مارين در دقيقه 20 تك گل اوساسونا را در ورزشگاه تيم حريف به ثمر رساند. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#23 | |||||||||
|
عضو طلایی سانتیا
براي جبران حمايتهاي هواداران اين تيم شجاعي: براي كسب افتخار به اوساسونا آمدهام ![]() خبرگزاري فارس: لژيونر ايراني تيم فوتبال اوساسونا به هواداران اين تيم اسپانيايي قول درخشش در فصل آينده را داد. به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از وب سايت اوساسونا، مسعود شجاعي عنوان كرد: مردم در اسپانيا خيلي با من مهربان هستند و از ابراز احساسات آنها شرمنده مي شوم. اميدوارم بتوانم اين محبت را جبران كنم. وي افزود: كمك فكري و روحي مردم برايم بسيار مفيد است. با چنين روحيه اي، اطمينان دارم كه فصل خوبي را تجربه خواهم كرد. شجاعي كه در پيروزي اخير برابر راسينگ سانتاندر سهم به سزايي داشت، گفت: مي خواهم براي اوساسونا يك ستاره باشم و در تاريخ اين باشگاه جاودانه شوم. وي ادامه داد: براي بازي آمده ام و مي خواهم افتخار كسب كنم. از حاشيه بيزارم و مي خواهم فقط و فقط به فوتبال فكر كنم. مسعود شجاعي خاطر نشان ساخت: دوست دارم به ساير دوستان ايراني خود كمك كنم. اگر شايستگي حضور در لاليگا را دارند، به اين ليگ بيايند. وي در مورد زبان اسپانيايي گفت: درست است كه با اين زبان مشكل دارم و برايم سخت است؛ اما روابط بازيكنان بسيار نزديك است و همه با هم دوست و صميمي هستند. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#24 | |||||||||
|
عضو طلایی سانتیا
توقف اوساسونا برابر نومانسیا نکونام و شجاعی نیمکت نشین بودند تیم فوتبال اوساسونا اسپانیا در دیداری تدارکاتی که شب گذشته برگزار شد برابر تیم نومانسیا به نتیجه مساوی رضایت داد. به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال اوساسونا اسپانیا در ادامه برنامه های آماده سازی خود برای حضور در رقابت های فصل آینده لالیگا، شب گذشته در ورزشگاه رینو دی ناوارا برابر تیم فوتبال نومانسیا به نتیجه تساوی بدون گل دست یافت. در این دیدار که قضاوت آن برعهده لئو آلو بود، سیگاندا سرمربی اوساسونا از روبرتو، ژاوی فلانو، روورسیو، کروچاگا، اویر، اچایده (76-آستیتز)، هکتور فونت (76 - مونه تا)، پونال (46 - سونی)، یوکین اسپارزا، دلپورته (60 - پاندیانی) و دادی (70 - پورتیلو) در ترکیب تیم اوساسونا استفاده کرد تا جواد نکونام و مسعود شجاعی فرصت حضور در میدان مسابقه را بدست نیاورند. تیم فوتبال اوساسونا در نخستین دیدار از رقابت های فصل آینده لالیگا روز یکشنبه 31 آگوست(10 شهریور) در ورزشگاه رینو دی ناوارا میزبان ویارئال است. همچنین نومانسیا که در این فصل با قهرمانی در رقابت های دسته پائین به این مسابقات راه یافته، در همان روز میزبان بارسلونا است. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#25 | |||||||||
|
عضو طلایی سانتیا
در ديداري دوستانه صورت گرفت پيروزي پرگل اوساسونا با نكونام و شجاعي ![]() خبرگزاري فارس: تيم فوتبال اوساسونا اسپانيا در ديداري دوستانه مقابل ويتسه آرنهايم هلند با چهار گل به برتري رسيد. به گزارش خبرگزاري فارس، تيم اوساسونا كه در فصل جاري جواد نكونام و مسعود شجاعي را دراختيار دارد، عصر روز شنبه در ادامه مسابقات دوستانه خود با 4گل مقابل نماينده هلند به پيروزي رسيد. در اين بازي خوان فران20، ياروسلا پلاسيل47، هكتور فونت رومرو 71 و ژاوير گارسيا پورتيلو79 براي اوساسونا گلزني كردند. دراين بازي زيگاندا، سرمربي تيم اوساسونا از ابتدا از وجود بازيكنان ايراني خود استفاده كرد. نكونام تا دقيقه 77 در زمين حضور داشت و بعد جاي خود را به پورتيلو داد. شجاعي نيز تا دقيقه 67 در تركيب قرار داشت و جاي خود را به هكتور فونت داد. نتايج ساير ديدارهاي دوستانه: تيلبورگ هلند يك - رايووالكانو اسپانيا صفر وايادوليد 5 - بيلبائو 2 آلمريا 3- بتيس يك |
|||||||||
|
|
|
|
|
#26 | |||||||||
|
عضو طلایی سانتیا
گزارش سايت اوساسونا از عملكرد زوج ايراني نكونام و شجاعي مجريان ايده هاي سيگاندا ![]() خبرگزاري فارس: درخشش لژيونرهاي ايراني اوساسونا اين تيم را در قدم اول لاليگا، از شكست خانگي نجات داد. به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از وب سايت اوساسونا، نفوذ كم نظير مسعود شجاعي در محوطه جريمه و گرفتن يك پنالتي براي اوساسونا از او چهرهاي بسيار محبوب در ميان هواداران ساخت. وي با حركتي مثال زدني وارد مجوطه جريمه ويارئال شد و مدافعين حريف را به واكنش مجبور كرد. جواد نكونام ديگر ايراني اوساسونا نيز اين حركت زيبا را به سرانجام رساند و با ضربه پنالتي گل تساوي را براي تيم اول منطقه پامپلونا به ثمر رساند. هواداران اوساسونا ساعت ها پس از اتمام بازي با وجود تساوي خانگي در خيابانهاي اطراف رينو دناوارا جشن گرفتند و پيراهن شجاعي و نكونام بيشترين فروش را پس از بازي در ميان هواداران داشت. وب سايت اوساسونا در گزارش خود از اين بازي نوشت: قدم اول براي ما خيلي مهم بود و بايد حساب شده بر داشته مي شد. بازيكنان نيز كمي محتاط عمل كردند كه منطقي به نظر مي رسيد. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#27 | |||||||||
|
عضو هیات مدیره سانتیا
درجه: 71 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 175 / 1755 |
سيگاندا: تغيير تاكتيكي نداريم سرمربي اوساسونا خاطر نشان كرد كه تيمش تغيير تاكتيكي نخواهد داشت. به گزارش یوفا: كوكو مانوئل سيگاندا در مورد بازي هفته دوم برابر رئال مايوركا گفت: اين تيم بسيار منسجم و با برنامه است. بنابراين، بايد از ابتدا مراقب آنها باشيم. وي افزود: در هفته نخست روي اشتباه خط دفاعي گل خورديم؛ ولي از عملكرد شاگردانم كاملا راضي هستم. تغيير تاكتيكي نداريم و بايد بدانيد در هفته دوم با دست پر به خانه بر مي گرديم.
|
|
|
| The Following User Says Thank You to mana_kazemian For This Useful Post: | Faithful (Saturday 20 September 08) |
|
|
#28 | |||||||||
|
عضو طلایی سانتیا
جواد نكونام هافبك ايراني اوساسونا گفت: «همواره ميخواستم رهبر تيم باشم.» به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، نكونام كه در دو ديدار پيشين تيمش در رقابتهاي لاليگا يك گل به ثمر رسانده است، گفت: «ما تلاش كرديم دو بازي نخست را با پيروزي پشت سر بگذاريم و بايد برابر مايوركا پيروز ميشديم. هيچ چيز را از دست نخواهيم داد.» وي ادامه داد: «تنها دو بازي انجام دادهايم و براي پيشبيني خيلي زود است. اما، همگي بايد در يك جاده مشترک گام برداريم.» نكونام افزود: «همواره ميخواستم رهبر تيم باشم و رسيدن به اين هدف براي من سالها به طول انجاميد، من به خودم اطمينان دارم و همين مساله تواناييام در رهبري و هدايت را بالا مي برد.» هافبك ايراني اوساسونا خاطرنشان كرد: «هدف من بازي براي تيم و بدست آوردن نتايج خوب است. رسيدن به اين اهداف من را خوشحال ميكند و باعث ميشود كه براي رسيدن به آن تلاش بسياري كنم، در نتيجه تيم خوب عمل كرده و تا آنجايي كه بتواند رو به جلو پيش خواهد رفت.» |
|||||||||
|
|
|
|
|
#29 | |||||||||
|
عضو طلایی سانتیا
هفته سوم لاليگا اسپانيا/ اوساسونا با نكونام و شجاعي مغلوب والنسيا شد ![]() خبرگزاري فارس: تيم فوتبال اوساسونا اسپانيا در هفته سوم لاليگا در زمين والنسيا با يك گل مغلوب شد. به گزارش خبرگزاري فارس، در مسابقات شب گذشته تيم اوساسونا در ورزشگاه مستايا به مصاف والنسيا رفت و در پايان با گل دقيقه 83 ماتا مغلوب ميزبان خود شد. جواد نكونام هافبك ايراني اوساسونا در اين بازي از ابتدا به ميدان رفت و مسعود شجاعي ديگر بازيكن ايراني اين تيم نيز در دقيقه 58 به جاي امپارسا وارد ميدان شد و عملكرد خوبي از خود ارائه كرد. اين نخستين شكست اوساسونا در فصل جديد بود. اين تيم در 2 ديدار قبلي خود به 2 تساوي رسيد. در ديگر ديدارهاي شب گذشته بارسلونا با نتيجه پرگل شش بر يك مقابل اسپورتينگ گيخون به برتري رسيد و رئال مادريد در زمين رسينگ سانتاندر با 2 گل پيروز شد. نتايج ساير ديدارها: ديپورتيوو لاكرونيا صفر - مايوركا صفر اتلتيك بيلبائو 2- وايادوليد صفر رئال بتيس صفر - سويا صفر آلمريا يك - مالاگا صفر نومانسيا يك - ويارئال 2 |
|||||||||
|
|
|
|
|
#30 | |||||||||
|
عضو طلایی سانتیا
تمجيد سرمربي تيم ملي از نكونام و شجاعي علي دايي در گفتوگو با سايت فيفا: با بازيكنان دوست هستم علي دايي به تمجيد از جواد نكونام و مسعود شجاعي پرداخت. به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، علي دايي گفت: جواد نكونام يك بازيكن بسيار با استعدادي است و تجربههاي بسياري در اسپانيا بدست آورده است. وي افزود: او توانايي دفاع كردن، خلق موقعيت و به ثمر رساندن گلهاي حياتي را دارد و به ويژه در كارهاي هوايي بسيار قوي است. علي دايي كه با خبرنگار پايگاه اينترنتي فدراسيون بينالمللي فوتبال (فيفا) گفتوگو ميكرد، درمورد مسعود شجاعي نيز گفت: شجاعي هم يك بازيكن با استعداد از لحاظ تكنيكي است و اهميت خلاقيت او براي تيمش به اثبات رسيده است. سرمربي تيم ملي فوتبال ايران كه بارها شاهد هماهنگي اين دو بازيكن در ديدارهاي تيمش بوده است، گفت: پست جواد هافبك دفاعي است اما، او بازيكن تطبيق پذيري است و من همواره از او ميخواهم كه بيشتر رو به جلو كار كند. گلي كه او برابر عربستان سعودي به ثمر رساند، زيبا بود. دايي كه خودش آخرين بار در جام جهاني 2006 آلمان در كنار نكونام و بسياري بازيكنان ديگر توپ زده بود، پيرامون روابط خود با نكونام و ساير شاگردانش گفت: ما بازيهاي بسياري را در كنار يكديگر براي ايران انجام دادهايم و با هم دوست هستيم. من همين رابطه خوب را با ساير بازيكنان تيم هم دارم. مطمئنا به عنوان يك سرمربي بازي در كنار آنها در گذشته، براي من يك امتياز محسوب ميشود. دايي در پايان با ابراز اميدواري نسبت به عملكرد شجاعي و نكونام در ديدار آينده ايران برابر كره شمالي گفت: هر دو آنها ثابت كردهاند كه چقدر ميتوانند براي تيم حائز اهميت باشند و ما براي ادامه يافتن شكل موثري از آنها برابر كره به اين دو نياز داريم. |
|||||||||
|
|
|
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|