|
||||||||
|
|
#11 | |||||||||
|
فعال
درجه: 13 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 0 / 300 |
طبق پيش بيني پزشکان تيم اوساسونا
نکونام دور رفت مقدماتي جام جهاني را ازدست مي دهد جواد نكونام هافبك مليپوش تيم فوتبال اوساسونا اسپانيا از ارديبهشت ماه سال آينده ميتواند كار با توپ را آغاز كند. به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ اين بازيكن كه پس از انجام عمل جراحي بر روي رباط صليبي پاي خود روز گذشته آلمان را به مقصد اسپانيا ترك ميكرد، با تائيد خبر فوق اعلام كرد كه تلاش پزشكان اوساسونا نتيجهبخش بوده و اگر دوران نقاهتم طبق برنامه پيش برود از ارديبهشت ماه سال آينده تمرينات پا به توپ خود را آغاز خواهم كرد. جواد نکونام هافبک تيم ملي کشورمان که اخيرا از سوي کنفدراسيون فوتبال آسيا به عنوان نامزد کسب عنوان بهترين بازيکن آسيا معرفي شده، پيش از آغاز رقابت هاي ليگ دسته اول باشگاه هاي اسپانيا دچار پارگي رباط صليبي شد و اين فصل از رقابت هاي لاليگا را از دست داد. با توجه به نظر پزشکان در مورد آغاز تمرينات از ارديبهشت ماه، بايد گفت که به احتمال فراوان هافبک ملي پوش کشورمان در دور رفت مرحله سوم رقابت هاي مقدماتي جام جهاني نمي تواند تيم ملي کشورمان را همراهي کند و در صورت انجام مراحل بهبود وي طبق پيش بيني پزشکان، در بهترين حالت، نکونام از دور برگشت مرحله سوم به تيم ملي کشورمان اضافه خواهد شد.
|
|
|
|
#12 | |||||||||
|
عضو هیات مدیره سانتیا
درجه: 71 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 175 / 1755 |
من موندم نكونام كی و كجا بازی كرد كه اینجوری مصدوم شد
جاش خالی میشه واقعابهترین هافبك دفاعی گشور مصدومه ![]()
|
|
|
|
|
#13 | |||||||||
|
عضو هیات مدیره سانتیا
درجه: 60 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 148 / 1483 |
اره خیلی مصدومیت بدی بود
حالا دوری از میادینش بکنار میشه تحمل کرد فقط من امیدوارم همون جواد سابق بشه خدا کنه اینطوری بشه
|
|
|
|
|
#14 | |||||||||
|
عضو هیات مدیره سانتیا
اره فكر كنم زباد تغییر نكنه و بعد از به مدت به شرایط ارمانی برگرده...
فقط ببینید این ژنرال با نكونام چی كار كرد؟؟ واسه یه بازیه بی خود كشوندش تو زمین مصدومش كرد و بیچارش كرد
|
|
|
|
|
#15 | |||||||||
|
عضو هیات مدیره سانتیا
حالت من:
درجه: 49 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 0 / 1214 |
"نكونام" از جمعه در تمرينات اوساسونا شركت ميكند جواد نكونام پس از بهبود آسيب ديدگياش از جمعهي اين هفته در تمرينات گروهي اوساسونا شركت ميكند. به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، جواد نكونام بازيكن ايراني اوساسونا پس از آن كه در بازي پيش فصل اين تيم مقابل سويا دچار آسيب ديدگي از ناحيهي رباط صليبي پا شده بود، پس از رفع مصدوميت خود از جمعهي اين هفته در تمرينات گروهي اوساسونا شركت ميكند. نكونام شش ماه است كه از حضور در ميدان فوتبال محروم است. او پس از چند هفته حضور در تمرينات اوساسونا ميتواند در تركيب اصلي اين تيم قرار گيرد.
جاوید باد اصفهان, نصف جهان, این شهر خدائی... پاینده باد سپاهان, این تیم اهورائی... ![]() درود بر سپاهان...طوفان زرد آسیا...تنها تیم بین المللی ایران...پر افتخار ترین تیم ایران در دهه 80,دهه فوتبال حرفه ای ایران
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#16 | |||||||||
|
نایب قهرمان مسابقات پیش بینی سانتیا فوتبال
درجه: 54 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 0 / 1346 |
جواد نكونام در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر با اشاره به حضور خود در آلمان گفت : هم اكنون تمرینات با توپ خود را آغاز كرده ام و جمعه - فردا - به اسپانیا خواهم رفت .
وی تصریح كرد : از فردا تمام تلاشم را خواهم كرد كه بتوانم زودتر خود را به شرایط آرمانی برسانم . بازیكن ایرانی تیم فوتبال اوساسونا خاطر نشان كرد : اینكه چه موقع بتوانم بازی كنم ، بستگی دارد كه چقدر پیشرفت كنم تا اینكه بتوانم زودتر به میادین برگردم . بازیكن تیم ملی فوتبال ایران اعلام كرد : از اینكه یك مربی بزرگ ( آقای كلمنته) به فوتبال ایران آمده است خوشحالم و امیدوارم بتواند برنامه های خود را برای فوتبال ایران اجرا كند . جواد نكونام اضافه كرد : كلمنته زمان بدهیم تا بتواند طرح ها و برنامه های خود را برای فوتبال ایران به اجرا بگذارد . وی ادامه داد :كلمنته نمی تواند در مدت كوتاه كار زیادی برای فوتبال ایران انجام دهد . بازیكن تیم فوتبال لوساسونا ابراز امیدواری كرد : بتوانیم با این مربی به آن چیزی كه لیاقت فوتبال ایران است ، برسیم . جواد نكونام تصریح كرد : اصلاً به عوض كردن سبك بازی خودم فكر نمی كنم . وی اضافه كرد : خیلی از بازیكنان كه این عمل جراحی را روی پای انجام داده اند به فوتبال بازگشته اند و نیازی هم به تغییر سبك بازی ندارم . نكونام خاطر نشان كرد : تمرینات با توپ خود را آغاز كرده ام و تا چند روز دیگر با تیم اوساسونا تمرین می كنم .
|
|
|
|
|
#17 | |||||||||
|
عضو هیات مدیره سانتیا
حالت من:
درجه: 49 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 0 / 1214 |
تكرار/در واكنش به شايعات رسانه هاي اسپانيايي نكونام: در نيم فصل دوم لاليگا بازي مي كنم هافبك ايراني تيم فوتبال اوساسونا گفت: بي شك در بازي هاي حساس نيم فصل دوم لاليگا به ميدان خواهم رفت. به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، جواد نكونام كه مراحل پاياني درمان زانوي جراحي شده خود را در پامپلونا سپري مي كند، در واكنش به برخي شايعات در مطبوعات اسپانيايي اظهار داشت: هيچ مشكلي وجود ندارد و وسواس پزشكان من، براي درمان قطعي و آغازي مقتدرانه بوده و از ديد من كاملا منطقي است. وي ادامه داد: هزينه بسياري صرف درمان من شده است. سفرهاي زيادي به ايران و آلمان داشته ام و اكنون مشاهده مي كنم همه اين كارها لازم بوده و به نفع خودم تمام شده است. ملي پوش ايراني با تاكيد بر آمادگي خود براي بازگشت به ميادين، تصريح كرد: اطمينان دارم به بازي هاي حساس اوساسونا در نيم فصل دوم خواهم رسيد. پاچي سيپرياين، پزشك مخصوص اوساسونا نيز در اين خصوص گفت: مراحل بدنسازي و فيزيكي تمام شده و نكونام مشكلي براي ادامه كارش در تركيب اوساسونا ندارد؛ اما به خاطر توصيه پزشك آلماني، بهتر است باز هم به اين بازيكن خوب استراحت دهيم. برخي رسانه هاي اسپانيا در هفته گذشته اعلام كردند، نكونام خريد مناسبي براي اوساسونا نبوده و با وجود اينكه به دليل مصدوميت بازي هاي اين فصل لاليگا را از دست داده است، سران باشگاه و خود وي از آمادگي براي بازگشت زودهنگام خبر مي دهند.
جاوید باد اصفهان, نصف جهان, این شهر خدائی... پاینده باد سپاهان, این تیم اهورائی... ![]() درود بر سپاهان...طوفان زرد آسیا...تنها تیم بین المللی ایران...پر افتخار ترین تیم ایران در دهه 80,دهه فوتبال حرفه ای ایران
|
|||||||||
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Alexi For This Useful Post: | martin (Wednesday 23 April 08) |
|
|
#18 | |||||||||
|
عضو هیات مدیره سانتیا
باشگاه اسپانيايى «اوساسونا» اعلام كرد كه با مسعود شجاعى هافبك ايرانى قراردادى ۳ ساله به ارزش ۹ ميليون يورو را به امضا رسانده است. اين فوتباليست ۲۴ ساله ايرانى در پى عضويت جواد نكونام بازيكن تيم ملى ايران به عضويت باشگاه اوساسونا در آمد. بر اساس گزارش سايت رسمى باشگاه اوساسونا، شجاعى يك قراداد ۳ ساله با اين باشگاه به امضا رسانده است كه براساس آن ۶ ميليون يورو در ۱۸ ماه اول و ۳ ميليون يوروى ديگر بعد از آن دريافت مى كند. مقامات باشگاه اوساسونا اعلام كردند كه شجاعى رسما به عضويت باشگاه درآمده است و در ماه ژوئيه، تمرينات پيش از شروع فصل خود را آغاز خواهد كرد
|
|
|
|
|
#19 | |||||||||
|
عضو هیات مدیره سانتیا
بازيكن جديد تيم اوساسوناى اسپانيا گفت: تا چند ساعت پيش از قطعى شدن حضورم در اين تيم اطلاعى از پيشنهاد اوساسونا نداشتم. مسعود شجاعى همچنين اظهار كرد: من از پيشنهاد اوساسونا اطلاعى نداشتم و تنها مدير برنامه هايم با اين باشگاه اسپانيايى در حال مذاكره بود. او به من مى گفت كه از يك باشگاه پيشنهاد خوبى دارم، خودم دوست داشتم كه در اروپا بازى كنم، سال قبل شرايط براى حضورم در آلمان فراهم بود اما به هر حال نتوانستم به آلمان بروم. چند بازى اخير تيم ملى كه به صورت ثابت بازى كردم نقش مهمى در پيوستنم به اوساسونا داشت چرا كه مسئولان باشگاه بازى من را ديده و آن را پسنديدند، همچنين از جواد نكونام نيز اطلاعاتى درباره من گرفتند. وى در پاسخ به اين سؤال كه آيا سيگاندا سرمربى اوساسونا هم نظر مثبتى بر روى شما دارد، گفت: بله، او با مدير برنامه هايم صحبت كرده و از او پرسيده است كه آيا من مى توانم در هافبك راست بازى كنم كه وى اين مسأله را تاكيد كرده است. شجاعى ادامه داد: به نظر من اسپانيا يكى از بهترين ليگ هاى اروپاست اما بازى در اين ليگ بسيار سخت است، خودم دوست داشتم روزى در اسپانيا بازى كنم و هم اكنون كه به اين آرزو رسيدم دوست دارم نماينده شايسته اى براى فوتبال ايران باشم. ملى پوش فوتبال ايران درباره حضورش در ليگ امارات و تأثيرى كه بازى در اين ليگ بر روى او گذاشت، گفت: مسلما ليگ امارات تجربه خوبى براى من چه به لحاظ فنى و چه به لحاظ روحى و روانى بود و من توانستم تجربياتى خوبى از اين ليگ كسب كنم. خوشبختانه من از ليگ امارات به اروپا آمده ام و دوست دارم قدم اولم را در اروپا محكم بردارم، اين اولين قدم من در اروپاست. وى ادامه داد: هدفم اين است كه جايگاه ثابتى در اوساسونا پيدا كنم، اين به خودم بستگى دارد، بايد در تفكرات سرمربى جا بيفتم، در اين راه جواد نكونام مى تواند به من كمك زيادى كند، اميدوارم بتوانم با بازى هاى خوب در اوساسونا به تيم بزرگترى در اروپا بروم. شجاعى در پاسخ به اين سؤال كه براى يادگيرى زبان اسپانيايى چه برنامه اى داريد؟ گفت: بر اساس هماهنگى هاى انجام شده به محض ورودم به اسپانيا در كلاس هاى يادگيرى زبان اسپانيايى شركت خواهم كرد. وى درباره زمان حضورش در اسپانيا گفت: به احتمال زياد پيش از سفر تيم ملى، به اسپانيا خواهم رفت و بايد خودم را به باشگاه معرفى كنم. شجاعى همچنين در رابطه با حضورش در تركيب ثابت تيم ملى گفت: در اين چند وقت تلاش بسيارى كردم، على دايى هم از ابتدا به من اعتقاد داشت، نمى خواهم حالا كه بازيكن ثابت تيم ملى هستم درباره دايى با اغراق صحبت كنم اما تأثير زيادى در بازى هاى اخيرم در تيم ملى داشت و بايد از او تشكر كنم. در حال حاضر تمام هدف ما يكى است و آن صعود بى دغدغه تيم ملى به جام جهانى خواهد بود.شجاعى در پاسخ به اين سؤال كه با توجه به حضورتان در اوساسونا پس حتما در حال حاضر دوست داريد اسپانيا قهرمان جام ملت هاى اروپا شود، گفت: من از ابتدا طرفدار اسپانيا و هلند بودم اما متاسفانه هلند حذف شد، در حال حاضر دوست دارم اسپانيا قهرمان يورو شود.
|
|
|
| The Following User Says Thank You to mana_kazemian For This Useful Post: | Faithful (Wednesday 25 June 08) |
|
|
#20 | |||||||||
|
عضو طلایی سانتیا
درجه: 74 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 183 / 1836 |
نكونام در گفتوگو با سايت اوساسونا: خوشحالم؛ به "شجاعي" كمك ميكنم جواد نكونام، بازيكن مياني اوساسونا در گفتوگو با سايت رسمي اين باشگاه اسپانيايي درمورد انتقال "مسعود شجاعي" به اين تيم گفت: بسيار خوشحالم كه قرار است با مسعود شجاعي در اوساسونا هم بازي شوم. به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، جواد نكونام در ادامه اظهار داشت: زماني كه خبر انعقاد قرارداد ميان اوساسونا و مسعود شجاعي را شنيدم خوشحالم شدم. خبر بسيار خوبي بود. از اينكه قرار است با او در اوساسونا هم بازي شوم، خوشحالم و قصد دارم تا ميتوانم به او كمك كنم. به او كمك ميكنم تا بتواند هرچه سريعتر خود را با شرايط باشگاه هماهنگ كند و بتواند بازيهاي خوبي در پامپلونا ارايه كند. نكونام در توصيف شجاعي گفت: او بازيكن بزرگي است. در تيم ملي ايران بارها در كنار او در خط هافبك بازي كردم. اميدوارم در اوساسونا همچون تيم ملي ايران موفق باشد. جواد نكونام در ادامه خاطرنشان كرد: مسعود فردي با شخصيت است. روز گذشته فرصت پيدا كردم با او درمورد انتقالش به اوساسونا صحبت كنم و او به من گفت كه از حضورش درلاليگا بسيار خوشحال است. شجاعي نيز درمورد انتقالش به اين تيم اسپانيايي گفت: اوساسونا تيم بزرگي است و ميدانم كه مربي اين تيم خوزه آنخل سيگاندا فوتبال را خوب ميفهمد و به جوانها بها ميدهد. |
|||||||||
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Faithful For This Useful Post: | mana_kazemian (Wednesday 25 June 08) |
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|